Remarketing

Remarketing är en tjänst som gör det möjligt för dig att marknadsföra dina produkter för de personer som tidigare har besökt din hemsida. Om en besökare lämnar din hemsida utan att köpa något hjälper Remarketing dig att hitta dessa personer igen när de surfar på andra hemsidor. Du kan även sätta upp specifika annonser för dina produkter för att få dem att hitta tillbaka igen,

Remarketing är en tjänst som gör det möjligt för dig att marknadsföra dina produkter för de personer som tidigare har besökt din hemsida. Om en besökare lämnar din hemsida utan att köpa något hjälper Remarketing dig att hitta dessa personer igen när de surfar på andra hemsidor. Du kan även sätta upp specifika annonser för dina produkter för att få dem att hitta tillbaka igen.

Många fördelar med Remarketing

Med Remarketing fångar du in tidigare besökare och kunder, detta ökar möjligheten till merförsäljning. Den här typen av marknadsföring är kostnadseffektiv och har hög konverteringsgrad.

Hantering av dina Remarketingkampanjer

Du får ett konto skapat åt dig i Google AdWords plattform, där skapas sedan dina kampanjer och annonserna hanteras av en tekniker på Getupdated. Vi hjälper dig även att ta fram det grafiska materialet som behövs för annonseringen om du så önskar.