Medieplanering - Getupdated

Medieplanering

Vi arbetar med att hjälpa dig och ditt företag att få bättre resultat med din onlinemarknadsföring. Med kompetent och erfaren personal har vi skapat långsiktiga och framgångsrika kundrelationer. Det stora utbudet av olika onlinemedier och annonseringsalternativ gör det svårt för dig som företagare att välja rätt väg att gå. Det är därför medieplaneringen finns. Vi kan online och vet vilka medier som passar just ditt företag bäst.

Tänk dig att du har en egen medieplanerare som är insatt i just ditt företag och hjälper dig att placera ut din marknadsbudget där din målgrupp finns och som ser till att du får maximal avkastning. En medieplanerare som har kunskap om det senaste inom online. Där till agerar medieplaneraren säljfilter för branschen samt sköter all administration kring din marknadsföring online.
Allt detta får du till ett riktigt bra pris.
Vi har varit väldigt nöjda från start med Getupdateds sökmotoroptimering av vår webbplats. Utöver att de ansvarar för vår sökmotoroptimering så arbetar vi även tillsammans med deras medieplanerare som sköter en stor del av vår onlineplanering på nationell nivå. Att vi tecknar ett 3 års-avtal med dem nu är för att säkra våra marknadsinvesteringar gällande online för den kommande perioden.Riksbyggen
Offertförfrågan

Please leave this field empty.
ikon

Varför använda Medieplanering?

Med kompetent och erfaren personal har vi skapat långsiktiga och framgångsrika kundrelationer. Basen i vår tjänst är att kontinuerligt kartlägga det svenska beteendet online. Vi optimerar och behovsanpassar era investeringar utifrån det rådande svenska sökbeteendet! Detta är en nödvändig kunskap för att kunna vägleda dig till rätt investering online.

ikon

Svenskarnas Onlinebetende

I mer än 10 år har vi samlat på oss kunskaper om svenskarnas sökbeteende på nätet. Undersökningen är den största i sitt slag i Sverige. Med hjälp av rapporten kan du kartlägga hur svenskar beter sig när de söker produkter och tjänster på Internet.
Vi kan sortera ut statistik per ort, kön, ålder och boendeform.
Resultatet ger dig bland annat svar på vad svenskarna egentligen har för inställning till sökmotorer och hur ofta sociala medier används och till vad? Hur använder vi digitala kataloger och vilken information eftersöks?

ikon

Uppföljning

När du är kund hos medieplanering så förhandlar, hanterar och utför vi dina köp i aktuella medier. Vi hanterar all administration kopplat till köpen så som bekräftelsehantering, uppdateringar, korrekturläsning, fakturakontroll och reklamationer. Du får även en sammanfattning av årets resultat och en ekonomisk sammanställning.


  • 1
  • 1
  • 1