Hemsida i WordPress

WordPress är ett modernt publiceringsverktyg som på bara några år har gått från att vara ett bloggverktyg till att bli plattformen för miljoner hemsidor runt om i världen. Miljontals bloggar och hemsidor använder idag WordPress då det kan räknas till ett av de populäraste publiceringsverktygen på marknaden. Dess användarvänlighet är slående vilket innebär att den som kan hantera Microsoft Word kommer utan problem kunna ta sig igenom WordPress.

Användarvänlig hemsida i WordPress

Utöver den lättnavigerade plattformen finns det ett flertal tillägg (s.k. plugins) att använda sig av. Dessa plugins gör det ännu enklare för dig att skapa och administrera din hemsida. Tack vare den öppna källkoden som WordPress är byggt på så uppmuntras utvecklare att dela med sig av sina framtagna plugins, vilket ger dig möjligheten att personalisera din WordPresshemsida med funktioner efter dina behov och önskemål.

Getupdateds erfarna seniora creative directors och art directors skapar en unik och snygg design på din sida. Utöver den grafiska kompetensen får du även andra betydelsefulla faktorer så som användbarhet, navigering och sökmotoroptimering som optimeras av Getupdateds interna expertiser inom området.

Är du kund hos oss idag och behöver support med din hemsida?
Mail: support@hemsidor.nu
Telefon: 08 – 410 96 203

Vad innebär Sökmotorvänligt publiceringsverktyg?

Att din hemsida ska hittas av sökmotorerna är en mycket viktig del i framtagningen av din nya hemsida. WordPress SEO-plugin underlättar sökmotoroptimeringen av din hemsida som kan komma att spela en avgörande del i konkurrensen på t.ex. Google.

WordPress är användarvänligt

WordPress kan byggas på ett sånt enkelt sätt att även om du inte har några kunskaper i HTML kan administrera din hemsida själv.

WordPress plugin

Ett WordPress plugin utvecklas av andra WordPress användare och är bra extrafunktioner för dig som inte är så duktig på att koda själv. Med ett plugin kan du på ett enkelt sätt anpassa din hemsida efter dina behov.

77 miljoner hemsidor använder WordPress

WordPress stats

Letar du efter ett webbhotell för WordPress? Läs här!