E-handel - Getupdated

E-handel

Vi erbjuder marknadens populäraste E-handelssystem med WordPress WooCommmerce eller Magento i öppen källkod och med en hög driftsäkerhet.
Med Responsiv design behöver du inte anpassa din e-handel efter olika format då den anpassas automatiskt till exempelvis en surfplatta, smartphone eller datorn.

E-handeln växer så det knakar i Sverige och runt om i Europa. Under de senaste åren har det blivit mer och mer naturligt och enklare för oss att handla över nätet, vilket har bidragit till att fler fysiska butiker även öppnar upp en webshop.
För att få framgång med din webshop krävs det att du har en attraktiv design, en bra betalningslösning för dina kunder, att din webbplats är anpassad för mobila enheter och att du kan på ett enkelt sätt själv uppdatera sajten med nya produkt.
Oavsett om du redan har en befintlig E-handel eller vill starta en från grunden så passar våra lösningar dig.

Välkommen till en E-handel utan gränser

E-handel i Magento eller WordPress

En E-handelslösning i Magento passar för dig som har eller ska starta en webshop med många artiklar/produkter. Vi brukar rekommendera våra kunder som har fler än 1000 produkter i sin webshop att använda Magento istället för WordPress WooCommerce.

Läs mer om Magento

Läs mer om E-shop i WordPress

Vi har från första början upplevt ett kreativt och givande samarbete. Getupdated har engagerade och duktiga medarbetare som förstår hur vi vill synas och nå ut med vår verksamhetErik Andersson, ASA
Offertförfrågan

Please leave this field empty.
ikon

Vem bygger min E-handel?

I Getupdateds designteam har vi långvarig erfarenhet av grafisk formgivning för E-handel och vi erbjuder även utbildning i WooCoomerce och Magento. Natbutik.se är designteamets egna hemsida om E-handel där kan du hitta ytterligare information om du vill lära dig mer om de E-handelssystem vi erbjuder.

ikon

Natbutik.se

Natbutik.se är Getupdateds produktsite för våra e-handels produkter. Här kan du hitta mer information om de e-handelssystem vi erbjuder.

http://www.natbutik.se

ikon

Tips!

E-handelns tillväxt beräknas landa på 15 procent under 2013 och det är de mobila enheterna som ensamma ligger bakom den ökningen. De fasta datorerna tappar allt mer i betydelse som en följd av smartphones och surfplattor. Din sida måste vara mobilanpassad för att ha en chans att hävda sig i konkurrensen.

Ska kunderna hitta din webshop när de surfar är sökmotoroptimering näst intill ett måste. Även etablerade varumärken och butikskedjor använder sig av sökmotoroptimering för att hamna högt upp på Google. De flesta inköp på nätet börjar med att kunden söker förutsättningslöst via en sökmotor som till exempel Google.


  • 1
  • 1
  • 1