Google Shopping

Oavsett om du redan har en bra försäljning i din webbshop eller om du vill öka din försäljning så är Google Shopping oumbärlig för dig.

Med denna marknadsföring kan du visa dina produktannonser med bild bredvid sökresultatet på Google, detta innebär att du kan visa upp vilka varor du har i din webbshop som liknar den produkten som eftersöks. Utöver en bild på din produkt så blir Google Shopping även prisjämförelse direkt i sökresultatet då priset på din produkt visas bredvid andra företag som säljer liknande produkter.

Ett digital skyltfönster med Google Shopping

Google Shopping blir ett digitalt skyltfönster för de personer som söker efter dina produkter!

Exempel. En sökning på Google efter en blå skjorta ger tusentals alternativ för den som söker. Föreställ dig att personen som söker efter den blåa skjortan inte behöver klicka sig in och ut till olika siter som visas i sökresultatet eftersom bilden på din nyinkomna blåa skjorta visas som första alternativ, högst upp i sökresultatet. Chansen ökar avsevärt att personen som letar efter produkten klickar på din bild istället för på en textlänk.

90% av Internetanvändarna hittar nya hemsidor genom att använda en sökmotor, det ger dig helt nya möjligheter att bredda din kundkrets. Syns du inte, så finns du inte.

Lär dig om Google Shopping i vår blogg