Vad är det egentligen vi säljer?

Det går att förklara medieplanering i detalj. Vi kan berätta om anpassning av marknadsinvesteringar baserat på målgruppsanpassad statistik. Jag kan förklara i detalj hur remarketing och Googles innehållsnätverk fungerar som komplement till en Google Adwordskampanj eller för den delen hur vi jobbar med utvärdering av externa medieinköp. Frågan är, är du så intresserad av de tekniska detaljerna kring din marknadsföring?


Är du så intresserad av exakt hur vi jobbar, om hur sökbeteendet skiljer sig mellan historiska industriorter och universitetsorter? Är du nyfiken på hur trafikvärderingen ser ut för en bannerannons på Aftonbladet kontra en medverkan på Hitta.se? Vi kan berätta det. Vi kan förklara det. Om du vill.


Men egentligen är det inte det vi säljer. Vi säljer tid. Vi säljer vår tid så att du kan ägna din tid åt något annat. Vi säljer vår kompetens så att du slipper fundera över sådana frågor. Vi säljer mer tid till din kärnverksamhet. Du slipper fundera över din hosting, dina domäner, hur din hemsida syns i sökmotorerna, eller huruvida affiliatenätverk är något för dig eller inte. Vi tar den tiden så att du inte behöver göra det. Vi har den kompetensen så att du slipper skaffa den. Vi gör det jobbet åt dig, så att du kan göra ditt.


Känner du att du vill ha mer tid över till din kärnverksamhet? Hör av dig till oss på Getupdateds medieplanering så berättar vi gärna mer om hur vi kan förbättra din marknadsföring och underlätta din arbetsdag.