Att synas bra i sökmotorerna är inte en slump. Det krävs mycket arbete både kring uppbyggnad av din hemsida och med att marknadsföra ditt företag i rätt kanaler. Sökmotoroptimering och att AdWordannonsering är två av alla alternativ som finns för att synas på Google och som kommer öka trafiken till din hemsida.

 

Tjänster för att synas på Google

 

Sökmotoroptimering

Att hamna högst upp i sökresultatslistan på dina sökord innebär att du arbetar att du måste sökmotoroptimera din hemsida. Det är ett krävande arbete och som kan ta tid att se resultat av, men det är något vi starkt rekommenderar alla företag att arbeta med.
Läs mer om sökmotoroptimering

AdWords – Annonsera på Google

Annonserna högst upp, till höger och längst ned i det organiska sökfältet är AdWordsannonser, det är annonsplatser som du kan köpa genom att buda på relevanta sökord. Detta sätt att annonsera på Google är ett väldigt bra komplement till din sökmotoroptimering som hjälper dig att synas på Google.
Läs mer om AdWords

Google Shopping – Annonsera på Google

Har du en webshop så är Google Shopping något vi kan rekommendera för dig att testa. När en person söker efter en produkt som du säljer i din webshop kommer ditt företagsnamn med bild och pris på produkten att synas i sökresultet. Du får ett virtuellt skyltfönster.
Läs mer om Google Shopping

Google Displaynätverk – Annonsera på Internet

Med Displaynätverket kommer du att synas på Googles nätverkssajter, det innebär att du syns med dina annonser på 1000-tals andra sidor som är anslutna till Googlenätverket. Du kan t.ex. synas på youtube, spray.se, hi5.com och ratsit.se. Tjänster som vi på Getupdated erbjuder inom Google displaynätverket är remarketing och topicsannonsering.
Läs mer om Remarketing

Kontakta oss så berättar vi gärna mer för dig om alla möjligheter som finns för dig att förbättra din synlighet i sökmotorn.