Sökmarknadsföring

Sökmarknadsföring är det snabbast växande området inom internetmarknadsföring. Det handlar helt enkelt om att göra sitt företag och de varor/tjänster som erbjuds synliga på sökmotorerna, som exempelvis Google. Att inte synas bland sina konkurrenter är att missa en möjlighet till att göra affärer.

Om arbetet med sökmarknadsföring

Sökmarknadsföring kan delas in i två huvuddelar, sökmotoroptimering och sponsrade länkar. Sökmotoroptimering handlar om att synas i de organiska sökresultaten när någon söker efter ord eller fraser relaterade till ert företags verksamhet. Denna typ av sökmarknadsföring kräver ett långsiktigt och kontinuerligt arbete, men är också den variant som oftast ger bäst avkastning i det långa loppet.

Vid sökmarknadsföring genom sponsrade länkar betalar man för att synas i anslutning till relevanta sökresultat t.ex. Google Adwords. Sponsrade länkar är, till skillnad från sökmotoroptimering, en form av sökmarknadsföring som får ett direkt genomslag. Det krävs inte några anpassningar utav den enskilda hemsidan utan annonserna syns direkt då de sponsrade länkarna aktiveras.

Kontakta oss angående sökmarknadsföring

Kontakta oss om du är intresserad av att veta mer om sökmarknadsföring. Vi har lång erfarenhet av sökmarknadsföring både, gällande sökmotoroptimering och sponsrade länkar, såväl som internetmarknadsföring i stort. Ring på 08-410 96 100 eller använd formuläret nedan så tar vi kontakt med dig.