Onlinemarknadsföring

Onlinemarknadsföring innefattar allt från sökmotoroptimering, bannerannonsering, affiliatemarknadsföring till design, content marketing och leadsgenerering. Det är en ren djungeln av uttryck och produktnamn.

Upptäck fördelarna med onlinemarknadsföring

Allt fler marknadschefer inser värdet av att ta hjälp av en online expert med att placera sin marknadsbudget i rätt onlinekanaler. Även en erfaren företagsledare har inte alltid tillräckligt med kunskap inom online för att veta hur mycket av marknadsbudgeten som ska fördelas till onlinekanalerna, eller för att veta vilka kanaler som är rätt för företaget och sin produkt.

Urval av tjänster inom Onlinemarknadsföring:

  • Google Adwords (PPC) – Fantastiska trackingmöjligheter där du även kan välja om du endast vill betala för per klick på din annons.
  • Sökmotoroptimering (SEO) – Optimera din hemsida så du får ett högre resultat på Googles sökresultatslista.
  • Sökmotorvänligt publiceringsverktyg – Specialdesignad hemsida efter dina egna önskemål, sajten blir även sökmotoranpassad och mobilanpassad.
  • Sociala medier – Att annonsera på rätt sätt i sociala medier och ha en snygg Facebook sida kan leda till mer besök till din hemsida och även generera fler kunder.

Vill du veta mer om onlinemarknadsföring?

Ring oss på 08-410 96 100, eller kolla din positionsanalys nedan så återkommer vi till dig.