Google Display Network är ett nätverk där Google har samlat hundratusentals hemsidor, applikationer och videor där du kan visa dina annonser som skapas i Google AdWords.

Fördelarna med att synas i Google Display Network är många. Du anpassar själv dina annonser så att de matchas med relevanta webbsidor för just din produkt. Det innebär att dina annonser kommer att visas på ställen där det är störst chans att dina potentiella kunder befinner sig på.
Det finns flera olika sätt att synas på i nätverket. Förutom vanliga textannonser som du ser när du gör sökningar på Google så kan du använda dig av bild, video och animerade multimediaannonser.

Med enkla verktyg kan man mäta hur många gånger din annons visas och hur många gånger den klickas på. På så sätt får man en bra kontroll på sina PPC kampanjer för att investeringen för din marknadsföring ska bli så lönsam som möjligt.

På Getupdated har vi lång erfarenhet av internetmarknadsföring och vet hur man kan skapa synlighet på Google Display Network för att generera mer trafik till din hemsida. Vi hjälper dig att anpassa dina annonser så att du ska få en så kostnadseffektiv marknadsföring som möjligt.

Vill du synas bättre på Google?

Kontakta oss på Getupdated om du är intresserad av att veta mer om sökmotoroptimering och Google AdWords. Ring oss på 08-410 96 100, eller använd formuläret nedan så tar vi kontakt med dig.

Please leave this field empty.