Våren 2009 lanserade Microsoft en ny sökmotor vid namn Bing. Den ersatte Microsofts tidigare sökmotor MSN Live Search.
Microsoft har under en lång tid kämpat med att få fram en konkurrenskraftig sökmotor och den senaste produkten heter alltså Bing. Men Microsoft finner sig som oftast i skuggan av sökjätten Google som idag har en marknadsandel på 67 % i USA och över 90 % i Sverige. Bing erbjuder en mängd olika tjänster förutom sin söktjänst och utvecklas ständigt för att kunna ta upp kampen med Google. I Sverige är Bing fortfarande väldigt små men i USA har sökningarna på Bing under de senaste åren visat på en ökning.

Om Bing

Även på Bing är det möjligt att köpa annonser i anslutning till sökresultatet på ungefär samma sätt som på Google. Men eftersom att Google totalt dominerar den svenska sökmarknaden väljer vi på Getupdated att fokusera all vår sökmotormarknadsföring där. Vi har kunskapen om hur man skapar en så kostnadseffektiv marknadsföring som möjligt och håller oss hela tiden uppdaterade på Googles ständigt förändrande process.

Vill du synas bättre i sökmotorerna?

Kontakta oss på Getupdated om du är intresserad av att veta mer om sökmotoroptimering och Google AdWords. Ring oss på 08-410 96 100, eller använd formuläret nedan så tar vi kontakt med dig.