Att annonsera på internet är ett kostnadseffektivt sätt att marknadsföra sig på. Användningen av internet ökar stadigt där fokus på sociala medier och sökmotorer står högt i kurs, men även att visa sina annonser på andra relevanta sidor som är bransch relaterade eller sidor där din målgrupp befinner sig är lönsamt.

Annonseringsmöjligheter

Det finns många olika möjligheter när du vill annonsera online. Har du en idé om en annonsutformning eller annonsplacering som du vill testa, hör av dig till oss, det mesta gå att lösa!

Hur ska du annonsera online?

När du ska annonsera på internet så har du många olika alternativ.
1. Vill du annonsera med banners eller med textannonser?
2. Ska annonsen vara en bild, interaktiv eller rörlig?
3. Vill du synas med ditt varumärke eller att öka försäljningen av en specifik produkt?
4. Har du en stor budget för din annonsering eller är du bara intresserad av att betala för varje person som klickar på din annons?

Frågorna är många och behöver du hjälp med att veta vad som rätt alternativ för dig så kan du höra av dig till våra medieplanerarer.

Vart ska jag annonsera online?

Att annonsera i sociala medier som t.ex. på facebook och Linkedin kan du nå ut med kunderbjudande på ett effektivt sätt och samtidigt bygga upp en kommunikationskanal direkt mot din målgrupp.

[su_box title=”

Vart ska jag annonsera online?

” style=”soft” box_color=”#e3e1e1″]

Att annonsera i sociala medier som t.ex. på facebook och Linkedin kan du nå ut med kunderbjudande på ett effektivt sätt och samtidigt bygga upp en kommunikationskanal direkt mot din målgrupp.

Annonsera i Displaynätverk

Att annonsera i displaynätverk kan vara ett bra alternativ för dig när du vill nå ut med ditt varumärke eller kampanj på bred front. Det finns många olika displaynätverk som erbjuder olika priser och olika annonsutrymmen.

Annonsera i affiliatenätverk

Har du en webshop med många populära produkter då kan du ta hjälp av ett affiliatenätverk för att sprida dina banner och textannonsr. En markandsföringskanal som växer sig allt mer populär och som kan bli din mest effektiva annonskanal.

AdWordsannonsering

Annonsera med textannonser i sökmotorerna även kallat sponsradelänkar eller PPC.
[/su_box]

Kontakta oss på Getupdated för att få veta mer om sökmotoroptimering och Google AdWords.
Ring oss på 08-410 96 100, eller gör en konstandsfri positionsanalysnedan så tar vi kontakt med dig.