Om Getupdated

Getupdated erbjuder ett komplett utbud av tjänster inom onlinemarknadsföring och skapar långsiktiga kundrelationer med fokus på att ta fram mål- och resultatinriktade produkter utifrån kundens nuvarande och kommande behov.

Onlinemarknadsföring handlar om så mycket mer än bara Google AdWords och sökmotoroptimering. Med Getupdateds medieplanering ges den bästa möjliga vägledning bland marknadens alla mediekanaler, och vårt design-team tar fram en ny hemsida eller e-handelslösning efter ditt behov och önskemål.

Bolagets kunder är företag och organisationer som vill synas samt göra affärer online.

Getupdated, en del av Online Group

Getupdated är en del av Online Group som är en internationell leverantör av innovativa tjänster inom onlinemarknadsföring och hosting med omkring 200 medarbetare i Europa och USA. Online Group har ett komplett utbud av tjänster bestående av sökmotoroptimering, Google AdWords, sociala medier, webbutveckling, design, webbhosting, domännamn, IT-tjänster och webbanalys. Moderbolaget Oniva Online Group Europe AB är noterat på NASDAQ OMX First North med Mangold Fondkommission AB som certified adviser.