Migroup.se pekas om permanent

För många år sedan fanns ett litet företag i Borås som hette MIG / MIGroup (AB Många Idéer Gruppen). Migroup höll på med spännande och då banbrytande saker på webben, exempelvis ”framtidsgrejer” som sökmotoroptimering och sökordsannonsering. Därtill var MIG riktigt bra på dessa saker – så bra att Getupdated våren 2007 köpte upp MIG för att få all den kompetens som fanns där, för att kunna bredda sina erbjudanden och ha spetskompetens under sina vingar.

År 2007 var året då MIGroup blev Getupdated. Men MIGroups hemsida, www.migroup.se, har funnits kvar. Tills nu.

Jag sitter nu, i skrivande stund, och skapar permanenta ompekningar av alla undersidor på www.migroup.se till nya sidor på www.getupdated.se vilket, efterhand som Google och andra sökmotorer indexerar om webben, kommer leda till att MIG fasas ut och försvinner ur alla sökresultat. Alla länkar kommer dock fortfarande att fungera, men istället leda en besökare till snarlik sida på Getupdateds sajt istället. Summan av kardemumman är en lite mer samlad upplevelse för besökare av vår/a webbsidor då vi därmed presenterar samma profil oavsett vilken väg du som besökare kan tänkas ha halkat in 🙂
En annan fördel med att göra sådana här permanenta ompekningar är att all den länkkraft som MIGroups sajt under åren samlat på sig därmed rinner över till Getupdated.se.

Räkna med att det inom kort dyker upp något ytterligare nostalgiskt inlägg här i bloggen som berättar om Migroups mångåriga resa – vi har en del ganska kaxiga fjädrar i våra hattar som vi väldigt gärna berättar mycket mer om!