svenskt-kosttillskott
Sedan 2005 har Svenskt Kosttillskott försett kunder över hela Sverige med högkvalitativa kosttillskott.
Svenskt kosttillskott är ett marknadsledande företag inom sin verksamhet och fokuserar huvudsakligen på svenska och europeiska varumärken.

[su_quote cite=”Morgan Norrestam, Marknadschef ” url=”www.svensktkosttilsskott.se”]Innan vi inledde samarbetet med Affiliator så hade vi testat all möjlig webbannonsering via bannerplatser på siter och nätverksannonsering, flera affiliatenätverk och självklart även inkluderat google. Med Affiliator har vår försäljning ökat markant och vi vill inte sticka under stolen med att även vårt varumärke nog fått sig en förstärkning. Det som även är bra är deras smidiga användargränssnittet och att vi kunnat komma ut med budskap i deras nyhetsbrev till affiliates.[/su_quote]

Resultat av Affiliatemarknadsföring
Svenskt kostillsskott har expanderat kraftigt som företag samt dubblat sin omsättningen de senaste 2 åren, och det ser väldigt lovande ut för framtiden för företaget. I dagsläget är de bland de främsta inom kosttillskott på nätet. Affiliator genererade en ökning av deras försäljning med 4471% under en treårsperiod från 2009 till 2012, vilket är ett mycket bra resultat.
Svenskt kosttillskott