Nackakliniken

Nackakliniken i Stockholm är en specialiserad och erfaren klinik inom kosmetisk kirurgi och plastikkirurgi. Produkter: SEO, Google AdWords/PPC, WordPress

Getupdated är en av de största inom sitt område och de kan leverera resultat i form av design, service och sökmotoroptimering. Vi har fått en förbättrad webbdesign och högre placeringar i Googles sökresultat sedan samarbetet inleddes och är väldigt nöjda med resultatet.

Gustav Aniansson, Nackakliniken

I samband med att Nackakliniken önskade få en betydligt mer omfattande sökmotoroptimering av sin hemsida togs beslutet att skapa en helt ny webbdesign i WordPress. Hemsidan sökmotoroptimerades för att ge ett bättre resultat i den organiska listan i sökmotorerna. Nackakliniken valde även att komplettera sin exponering Online med Google AdWords-annonser, vilket har resulterat i en genomsnittlig trafikökning med 242,9%.

Sökmotoroptimering
Med en helt ny hemsida gav det Nackakliniken alla möjligheter till att få en sökmotoroptimerad sida, samt att de fick en ny, snygg och väl fungerande hemsida att arbeta vidare med.

Google AdWords

  • 97,05% av all söktrafik till sidan har kommit in via Google.
  • 50,07% av all söktrafik har kommit via AdWords.