Klockia startades 2004 med en butik i Visby som 4 år senare öppnade upp en webshop med inriktning på klockor. Genom åren har sortimentet och kunderna ökat i en stadig takt och idag är Klockia en av Sveriges största butik inom klockförsäljning.

[su_quote cite=”Mathias Boman, Klockia. ” url=”http://www.klockia.se”]Affiliator har fungerat över förväntan för oss och den här marknadsföringen är ett väldigt effektivt och bra sätt att nå ut till många kunder utan att vi behöver vara kunnig på marknadsföring. Vi även har märkt av en ökad försäljning och att det är bra konvertering på de kunder som kommer från deras nätverk.[/su_quote]

”Affiliatemarknadsföring är en mycket effektiv marknadsföringmetod för en webshop eller ett community som t.ex. dejtingsiter. Företaget får hjälp att sprida en kampanj över nätet av personer som i ett affiliatenätverk kallas för ”Publishers”. Publisherna som arbetar med annonsörens kampanj vet vart målgruppen befinner sig och kan på så sätt rikta budskapet på ett effektivt sätt. Annonsören får en ökad försäljning utan att lyfta ett finger och publisherna får lön för sitt arbete. Vi har ett flertal publishers i vårt nätverk som kan tjäna mer än femtiotusen kronor per månad på att marknadsföra våra kunder och leverera försäljningar åt dem.”
-Alexandra Linnuste, produktchef för Affiliator

Grafen nedan visar antalet försäljningar som genererats till Klockia via Affiliator under hösten 2013.
Klockia