Bokhyllan AB

”Mer än nöjda med resultatet”

Bokhyllanab.se sökte efter en partner som kunde hjälpa dem få bättre positioner på Google. De valde i december 2014 tillslut en Sökmotoroptimeringstjänst hos Getupdated. Deras personliga SEO-konsult har idag, drygt ett år senare, lyckats förbättra deras positioner avsevärt och trafiken från Googles organiska sök har på ett år ökat med 200 %. Detta har gett Bokhyllan AB så mycket att göra att de inte ens har tid att ha avstämningar med Getupdated längre.

Vi har varit kunder hos Getupdated i lite mer än ett år nu och vi är mer än nöjda med resultatet som de presterat, ett märkbart ökat flöde till vår hemsida har nu resulterat i fler avslut med kund.

Stefan Söder, Butikschef Möbelutställningen Bokhyllan AB.

Sökmotoroptimering hos Getupdated

Med en sökmotoroptimeringstjänst hos Getupdated får du en sökordsanalys som baserar sig på utbud, affärsmål, sökbeteende och potential att driva affärsgenererande trafik till er sajt. En av våra SEO-konsulter framställer en åtgärdsplan och arbetar kontinuerligt med förbättringar för att ni ska synas bättre på sökmotorerna. Ni får rapporter varje månad för att kunna följa hur arbetet fortlöper och regelbundna avstämningar med en av våra konsulter där vi diskuterar framtida åtgärder och utvecklingsmöjligheter.

Vi vill hjälpa er skapa fler affärer!