Internetanvändandet under 2013

Under året som gått har vi bloggat om vikten av att ha en mobilanpassad hemsida, hur du arbetar med annonsering på Google, varför du bör ha en webbshop och givit dig tips och tricks på hur du kan öka konverteringen i din webbshop med affiliatemarknadsföring.
Utifrån rapporten, Svenskarna och Internet 2013, som .SE (stiftelsen för internetinfrastruktur) släppte igår kan vi konstatera att E-handeln har ökat ytterligare under året och att det mobila internetanvändandet blir allt vanligare.
Om du driver en E-handel eller om du har en hemsida för ditt företag så rekommenderar vi att du kastar ett öga på rapporten då den visar riktigt rolig och intressant statistik om hur beteendet på Internet ser ut idag, samt hur vi kan tänka oss att trenden kommer att förändras under kommande år.


Utifrån rapporten kan vi konstatera att om du inte redan lägger en del av din marknadsföringsbudget på onlinemarknaden så är det något du bör fundera över att göra inför kommande år, den investeringen kommer med största sannolikhet att ge dig mer tillbaka för din affär än du kan ana.

*Källa: Svenskarna och Internet 2013