Gratis SEO-verktyg hos Getupdated

Du har väl inte missat att du fritt kan använda mängder av gratis SEO-verktyg på vår hemsida?

Spindelsimulator
Med hjälp av vår spindelsimulator får du reda på hur sökmotorerna ser på din sida. Ett bra verktyg för att säkerställa att sökmotorerna faktiskt ser allt som du vill att de ska se.

Nyckelordsdensitet
Detta verktyg ger dig en indikation på hur många gånger varje ord och fras förekommer på en sida. En sidas nyckelordsdensitet är en viktig faktor för hur sökmotorer kommerförknipa relevans till sidan.

Lokal nyckelordsdensitet
Nyckelordsdensiteten angivet i procent för ett specifikt stycke text. Enkelt och smidigt sätt att kolla en text innan du publicerar den.

Teckenräknare
Antalet tecken räknas i en angiven text. Användbart vid optimering av title och övrig meta-information, då man ju har vissa begränsningar i textlängder att rätta sig efter.

Antal Ord
Ett verktyg som beräknar antalet ord i en textsträng. Det kan ibland vara väldigt trevligt att smidigt kunna göra det.

Sidstorlek
Ange en URL och det här verktyget talar om hur stor filen är. Sedan dess tex Google införde site performance som rankingfaktor är det av största vikt att ha lite koll på hur snabbladdad ens sajt är och där har storleken verkligen betydelse.

Specialtecken
En tabell med specialtecken och hur de skrivs med HTML-kod.Enkelt och snabbt verktyg för ett annars lätt lite pilligt arbete.

De-Worder
Konverterar tecken från ett dokument skrivet i Microsoft Word till webbläsarvänlig text. Kalasbra!

Det kan dessutom vara bra att veta att nya verktyg tillkommer löpande så var inte rädd för att kika inom sidan med SEO-verktyg då och då.