Getupdated stärker ett redan starkt team för att möta stor efterfrågan

På Getupdated märker vi av den stora kundtillströmningen till våra tjänster inom sökmotoroptimering. Getupdated har i Borås en specialavdelning för Search Engine Optimization (SEO) som ser till att sökmotorerna ger din hemsida en bra position på sökmotorernas ranking. Vi ser även stor efterfrågan inom området AdWords PPC, som är ett annat effektivt sätt att utnyttja sökmotorernas kraft via sponsrade länkar. Vi placerar ut sponsrade länkar på sökmotorerna och utvalda sajter på Internet.

Med hjälp av våra optimeringspaket så blir din hemsida synlig på nätet och Du får helt plötsligt en ny försäljningskanal som verkligen fungerar. För att stärka vårt team som är Sveriges bästa och största än mer, har vi denna månad anställt fem nya tekniker, vilket gör att vi nu är 27 tekniker som arbetar heltid inom området.

I en intervju med Fredrik Nättorp, Senior Seo Technician & PPC Consultant, som har lång erfarenhet kring sökmotoroptimering berättar han hur han ser på framtiden på områdena PPC och SEO.

Hur ser framtiden ut på områdena PPC och SEO? – Den ser ljus ut. Andelen av reklamkakan som läggs på internet ökar och till skillnad från andra annonsmedia så kan både sökordsannnonsering och sökmotoroptimering gynnas av en konjunkturavmattning då företag tittar mer noga på var de lägger sina pengar. Båda områdena är extremt mätbara och ger jämförbart bättre avkastning än andra kanaler och det gör att takten på överflyttningen av reklaminvesteringar kan öka när konjunkturvindarna blåser snålare.

Nyanställningar på gång för att möta efterfrågan? Getupdated har sett en god tillväxt på området Internetmarknadsföring och har lyckats rekrytera bra personal för att kunna leverera med god kvalitet. Med fortsatt orderingång och nya produkter så räknar vi med att växa vidare i god takt och då självklart möta det med en utökad leveransorganisation. Vi har ynnesten att jobba inom ett starkt växande verksamhetsområde och räknar med att växa vidare.

Bildtext: Sveriges bästa och största team inom SEO och PPC med 27 tekniker som arbetar heltid.