AdWords

Textannonser
I Google AdWords kan du skapa textannonser som syns till höger, ovanför och under den organiska söklistan i sökmotorn när du gör en sökning med Google. I AdWords lägger du ett bud på specifika sökord, och blir synlig med dina annonser på Google när någon söker på just dessa sökord.

När du annonserar på nätet med textannonser så ökar du dina chanser att synas mot dina kunder, samt chansen att driva mer trafik till din hemsida. Denna tjänst passar bra oavsett om du har en hemsida eller webshop.

Banner-annonsering
Med Google AdWords kan du annonsera med bildannonser på flera miljoner olika hemsidor som ingår i ett nätverk kallat Google Display Network. Annonserna kan riktas efter ämnen, intressen, sökord, utvalda hemsidor, remarketing och demografi.

Remarketing
Remarketing är kampanjer riktade mot tidigare besökare på din hemsida. De fungerar i både Googles Display Network och som vanliga textannonser. Läs mer om remarketing här.

Youtube-annonsering
Genom AdWords kan du också köra videoannonser på Youtube. De riktas in på samma sätt som annonserna i Google Display Network, och kan även riktas in på specifika Youtube-kanaler och filmer.

Mätbara kampanjer med AdWords

En stor fördel med att annonsera på nätet med AdWords är att allt är mätbart. Utifrån statistiken kan du se vilken annons som driver mest trafik till din hemsida och vilka sökord som ger bäst konvertering. Getupdateds AdWords-tekniker arbetar kontinuerligt med att optimera dina annonser, för att nå resultat utefter dina uppsatta mål.

Med AdWordsannonsering får du:

  • Kampanjupplägg
  • Analyser
  • Förbättringsförslag
  • Tekniska åtgärder
  • Statistikuppföljning
  • PPC

Google berättar mer på sin hemsida om sin AdWords produkt

Vill du veta mer om att annonsera på nätet, tveka inte att höra av dig! Vi är en serviceinriktad Adwords byrå, och du är välkommen att ringa oss på 08-410 96 100 eller använda kontaktformuläret nedanför.