Sökmotoroptimering | SEO - Getupdated

SÖKMOTOROPTIMERING | SEO

Aldrig har det varit så enkelt att skaffa nya kunder, det enda du behöver göra är att finnas där dina kunder söker information.
Varje dag gör svenska internetanvändare 35-40 miljoner sökningar per dag på Google – och antalet sökningar växer konstant.
Flera års erfarenhet av sökmotoroptimering och bra verktyg är två av förutsättningarna för en lyckad SEO, och det är där vår styrka ligger. Vi ser till så att din hemsida visas i topp på Google.

Sökmotoroptimering (SEO) hjälper dig att skaffa nya kunder

Att använda en sökmotor för att hitta speciella produkter eller tjänster är väldigt vanligt, både för privatpersoner och företag. Det är till och med så vanligt att 75 % av de beställningar och förfrågningar som sker på hemsidor kommer från en sökning i en sökmotor. De sidor som placerar sig högst upp i det sökresultatet är företag som arbetar med sökmotoroptimering.

Om någon ska hitta ditt företag, så måste ni också synas. Sökmotoroptimering rekommenderar vi alla företag att arbeta med i första steget i sin onlinemarknadsföring.

Maximera effekten av sökmotoroptimering

Kombinera gärna sökmotoroptimering med Google AdWords för maximal effekt. När du syns med AdWordsannonser ökar dina möjligheter att ytterligare exponeras för dina hetaste leads i sökmotorn.

Här hittar du SEO-verktyg.

Vi har varit väldigt nöjda från start med Getupdateds sökmotoroptimering av vår webbplats. Utöver att de ansvarar för vår sökmotoroptimering så arbetar vi även tillsammans med deras medieplanerare som sköter en stor del av vår onlineplanering på nationell nivå. Att vi tecknar ett 3 års-avtal med dem nu är för att säkra våra marknadsinvesteringar gällande online för den kommande perioden.Riksbyggen
Offertförfrågan


Please leave this field empty.
ikon

Vad är en åtgärdsplan som ingår i SEO-paketen?

Vi skapar en åtgärdsplan utifrån resultaten från nyckelordsanalysen och siteanaysen. I åtgärdsplanen definierar vi nödvändiga åtgärder för siten i helhet. Vi definierar de sökfraser vi valt att arbeta med, målsidor för dessa och vilka förbättringar som bör utföras för varje unik målsida. Åtgärdsplanen för din sökmotoroptimering går du och din tekniker igenom och validerar gemensamt.

ikon

Nyttan med sökmotoroptimering (SEO)

Varför ska man synas på sökmotorerna? Om inte du gör det så kommer din konkurrent att göra det istället. Vad händer om du får chansen att vara den främsta inom din bransch? Våra SEO-tekniker hjälper dig mot en topplacering på sökmotorerna.

ikon

Uppföljning av din SEO

Din SEO-tekniker ansvarar för sökmotoroptimeringen av din webbplats och följer upp resultatet månadsvis tillsammans med dig. Du får även varje månad en resultatrapport där utveckling av placeringar och besökare presenteras.


  • 1
  • 1
  • 1