Sociala medier - Getupdated

Annonsera i Sociala medier

När du annonserar i sociala medier bygger du upp ditt företags varumärke. Sociala mediers framväxt innebär inte bara att de tar upp en allt större del av vår privata tid, sociala medier har även i högsta grad blivit en viktig marknadsplats där du kan marknadsföra dig, bygga ditt företags varumärke eller se till att generera försäljning. För att lyckas kommersiellt är det nödvändigt att ha både en strategi och närvaro i sociala medier.

Med hjälp av våra experter inom sociala medier ser vi till att du når rätt målgrupp med dina annonser. Vi hjälper dig med allt från strategi, produktutveckling och praktisk hantering av annonser och samarbeten.

Vi på Getupdated är själva aktiva användare i flera olika kanaler. Vi arbetar främst med Facebook, Linkedin och Twitter, följ oss gärna för att del av nyheter, bilder och andra uppdateringar som vi delar med oss utav från kontoret.

Kontakta oss för mer information och priser för våra paketlösningar.

Vi har från första början upplevt ett kreativt och givande samarbete. Getupdated har engagerade och duktiga medarbetare som förstår hur vi vill synas och nå ut med vår verksamhetErik Andersson, ASA
Offertförfrågan


Please leave this field empty.

ikon

Facebook

Facebooks annonsprogram är likvärdigt med Google AdWords, där du bestämmer kostnaden själv genom att sätta en budget per dag. Du ”budar” på hur mycket du vill betala för varje klick eller annonsvisning vilket gör att du alltid har full kontroll över kostnaden för dina annonskampanjer.

ikon

LinkedIn

LinkedIn har en dryg miljon användare bara i Sverige, och det finns goda möjligheter att nå ut till specifika och avgränsade målgrupper – på så sätt optimeras din strategi för att synas i sociala medier.

Instagram

Instagram är numera ett i många avseenden mer lättillgängligt och snabbrörligt media jämfört med Facebook vilket kanske passar just ditt företags strategi, produkter och tjänster.

ikon

Bloggsamarbeten

Våra sociala medier-experter har ett väl utvecklat samarbete med flera dominerande bloggar och vi kan hjälpa till med sponsrade inlägg, bloggtävlingar och ren bannerannonsering.


  • 1
  • 1
  • 1